Alla inlägg den 2 januari 2009

Av Helene - 2 januari 2009 10:30

Den här boken skapar ett oerhört habegär hos mig. Vill ha, vill ha, vill ha. En sådan där bok som man kan ha liggandes på vardagsrumsbordet och njutningsfullt bläddra i lite då och då.


På MBF Bokförlags hemsida skiver man så här:


"Nu är den här – Bo Bengtsons med spänning efterlängtade mastodontverk. Boken för alla som kallar sig utställningsintresserade, för det Bo har åstadkommit är en bok så fylld av fakta, resultat, charmiga anekdoter, synpunkter med sting och fler än 700 (!) bilder på de underbaraste hundar hundsporten har sett vinna jorden runt under fem decennier.


 Det här, hela 2 kilo tunga, verket – med sina späckade 656 sidor i nära nog A4-format mellan hårda pärmar – är något som hundsportens kalenderbitare knappt vågat tro var möjligt att producera. Boken Best in Show kommer att bli ett självklart samtalsämne under lång tid framöver bland hundfolk – var på klotet man än bor.


Men än mer; ett lika långlivat som omistligt referensverk. Här kan man hämta alla uppgifter man någonsin kan önska sig till middagskonversation med sina hundvänner. Det är en referensbok utan like – och en källa man vågar lita på.
Det här är boken är ett måste för alla utställningsentusiasters ”coffee table”, arbetshörna – och nattygsbord".


Mer information om boken och dess författare finns här: http://www.bestinshowbook.com  

Ovido - Quiz & Flashcards